Ambassadeurs steunen Limburg Cycling Classics

Het behoud van de regionale wedstrijden is van cruciaal belang voor de Limburgse wielersport’. Dat zegt Sander Kleikers, wielercommentator en presentator van Eurosport en toegevoegd als kersvers ambassadeur van Limburg Cycling Classics. Het team van ambassadeurs van Limburg Cycling Classics, een samenwerking van vijf Limburgse wielerklassiekers, breidt daarmee uit. De ambassadeurs zetten zich in om de koersen te behouden voor de wielersport én de provincie Limburg.

Vijf ambassadeurs
Eerder sloten wielerjournalist Raymond Kerckhoffs, voormalig wielrenners Roy Curvers en Bram Tankink en oud-voetbalprof én mede-initiator van de Limburg Cycling Classics Ronald Waterreus al aan bij het initiatief. De ambassadeurs hebben verschillende achtergronden, maar een ding gemeen: hun liefde voor de (Limburgse) wielersport.

Sander Kleikers: “Als klein jongetje ging ik al kijken bij de vele wielerkoersen hier in Limburg en werd ik verliefd op de sport. Als wielerjournalist zie ik echter dat steeds meer regionale wedstrijden verdwijnen, en dat is toch de basis voor de toppers van morgen. Ik vind het eervol om daarom als ambassadeur mijn steentje bij te dragen, zeker nu de coronacrisis het voor de organisatoren er niet makkelijker op heeft gemaakt”. Milan van Wersch, manager Limburg Cycling: “Met Sander hebben we niet alleen een ambassadeur die de wielerwereld kent, maar ook iemand die een breed zakelijk netwerk heeft. En hij heeft de ervaring om de aangesloten partners iets extra’s te kunnen bieden. We zijn dan ook blij dat hij op ons verzoek is ingegaan”.

Partners
Er hebben zich met Fagro, VDL Groep, Shimano Experience Center, GroenLeven en recent Landal Cauberg inmiddels meerdere partners verbonden aan de Limburg Cycling Classics. Deze bedrijven zijn partner van Limburg Cycling én de vijf wielerwedstrijden, waardoor het hele jaar zichtbaarheid, activatiemogelijkheden en een uniek relatie-evenement gegarandeerd is.

Over de Limburg Cycling Classics
De Hel van Voerendaal, Volta Limburg Classic, Ronde van Limburg, Nr 1 Ton Dolmans Trofee en de HLB van Daal Eurode Omloop maken deel uit van de Limburg Cycling Classics. Samen zijn er ruim 190 edities van deze wedstrijden verreden. De samenwerking is bedoeld om toekomstbestendiger te worden en krijgt op meerdere onderdelen vorm zoals communicatie, sponsorwerving, inkoop of het delen van kennis en/of materialen.

Bron: www.limburgcycling.com


18 juli
1 augustus
22 augustus?
12 september
10 oktober?
Deel dit bericht: