Eigen spandoek en beachvlaggen bergsprint

Vandaag hebben we bij onze leverancier en sponsor Rope Reclameproducties te Wijlre ons nieuwe finishdoek en beachvlaggen opgehaald. Om onze wedstrijd net nog dat beetje meer uitstraling te geven werd besloten om een finishdoek met onze eigen naam te laten vervaardigen. Naast een  finishdoek met onze naam erop hebben we tevens twee beachvlaggen laten vervaardigen. Deze vlaggen zullen ter hoogte van de bergsprint aan beide zijden van de weg worden geplaatst waardoor de renners het punt waar de streep van de bergsprint is getrokken beter en van verder kunnen zien.

Wij als organisatiecomité zijn verheugd om een partner als Rope Reclame Prodructies aan onze zijde te hebben. Het bedrijf staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het familiebedrijf dat ruim 30 jaar bestaat begon ooit onder de naam Rope Montage en heeft vanaf het begin een duidelijk motto: “Wanneer wij een klantrelatie aangaan, dan is dit voor de lange termijn.”

Het bedrijf is sinds 1997 gevestigd in Wijlre is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van alle mogelijke signing voor uw bedrijfsidentiteit.
Vanaf 2002 is Rope trotse eigenaar van het huidige bedrijfspand in Wijlre met een grotere opslag en ruimte voor een werkplaats waar alle reclamematerialen gefabriceerd kunnen worden.
In 2010 heeft men met de aanschaf van een grootformaat ECO solvent printer ook het printwerk en het ontwerp daarvan in eigen beheer. Vanaf bieden zij een breed fullservice pakket aan haar klanten.
Op 1 januari 2014 is het bedrijf door de oprichter officieel overgedragen aan de nieuwe generatie die onder de naam Rope Reclameproducties verder gaat. Met een lidmaatschap bij Sibon zijn zij vanaf 2017 tevens een erkend signbedrijf.

De formule die klanten aanspreekt is dat Rope alles in zoveel mogelijk in eigen beheer produceert. Goede aftersales staat hierbij altijd hoog in het vaandel. Door de jaren heen heeft Rope Reclameproducties zich steeds op innovatieve wijze aan de markt aangepast.
Met nieuwe technieken en nieuwe kracht blijft Rope dit beleid ook in de toekomst voortzetten. Goede producten, en uitstekende service om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Voor meer informatie kijk op: https://www.ropereclame.nl/

Deel dit bericht: