Met dank aan allen!

Wij als organisatie kunnen terug kijken op een geslaagde editie van de Hel van Voerendaal. Na twee jaar van afgelasting vanwege corona waren we er op gebrand om zowel renners als publiek een mooie koers voor te schotelen. Het wegvallen van Bergseweg en Fromberg (vanwege wegwerkzaamheden) zorgde er niet voor dat de wedstrijd minder zwaar en spannend werd. Onder uiterst aangename weersomstandigheden maakten de renners er een geweldige koers van. Alles samen zorgde ervoor dat het publiek heeft kunnen genieten van een geweldig evenement.

Het waren echter niet alleen de renners die de 55e Hel van Voerendaal tot een succes maakten. De vele sponsors, adverteerders en vrijwilligers zorgden er samen voor dat er überhaupt op de Voerendaalse wegen gekoerst kon worden. Het gaat te ver om eenieder hier persoonlijk te bedanken, de kans om iemand te vergeten is veel te groot. Laten we het erop houden dat een grote groep mensen hun steentje heeft bijgedragen aan onze ‘Hel’.

Wie ik langs deze weg wel even apart wil noemen zijn de mensen die aan het parcours wonen. Er was langs de hele route geen enkel verkeerd geparkeerde auto te vinden en de medewerking was dan ook formidabel. Beste mensen mijn oprechte dank hiervoor.

Ondanks dat alles prima en zonder ongelukken is verlopen zijn er altijd dingen die beter kunnen. Ik kan u verzekeren dat we er alles aan zullen doen om deze aandachtspunten van een 8 naar een 10 te tillen. Mocht u als lezer van dit artikel zondag iets zijn opgevallen wat onze aandacht verdient, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Namens Rondecomité ’64 Voerendaal

Voorzitter Jan Bock

Deel dit bericht: