Jumbo Visma Ready2Race Dikke Banden Race

De Team Jumbo-Visma Dikke Banden Race is een fietswedstrijd voor jongens en meisjes van 7 tot en met 12 jaar oud, die geen wielerlicentie of basislidmaatschap bij de KNWU hebben. Kinderen kunnen deelnemen aan de Team Jumbo-Visma Dikke Banden Race zonder dure materialen aan te hoeven schaffen. Je kunt meedoen op je normale (stads)fiets, mountainbike of crossfiets. Racefietsen zijn niet toegestaan. De banden moeten namelijk breder dan 28 millimeter zijn.

Informatie voor de ouders

Op de wedstrijddag zelf, wordt de fiets nog gecontroleerd door de organisatie. Bij voldoende deelnemers rijden de jongens tegen elkaar en de meisjes tegen elkaar. De winnaars van iedere categorie worden daarnaast uitgenodigd voor de landelijke finaledag!

Kids Bergsprint

De Dikke Banden Race in Klimmen wordt niet verreden op een rondje en wijkt hiermee af van de overige wedstrijden. Tussen de doorkomsten van de wedstrijd door maken we het parcours vrij voor de kidsrace, de afstand hangt af van je leeftijd. Wie vooraan eindigt gaat door naar de volgende ronde. Kom dus op zondag 30 juli tijdens de Hel van Voerendaal naar de finishlocatie op de Kerkveldweg in Klimmen en neem je eigen (stads)fiets mee.

Alle deelnemers ontvangen een T-shirt en een medaille, de nummers 1 t/m 3 krijgen ook een beker.

Inschrijven:

Inschrijven kan door op deze link te klikken: Inschrijven Dikke Banden Race