TopParken ook in 2018 trotse hoofdsponsor Hel van Voerendaal

TopParken is ook in 2018 de trotse sponsor van de Hel van Voerendaal. Zondag 12augustus 2018 zullen weer 25 clubteams aan de start verschijnen van deze zware klassieker die dit jaar niet alleen de start (Résidence Valkenburg) maar ook de finish (Breeweg) in Schin op Geul weet. Aanvang van deze finalewedstrijd in de KNWU clubcompetitie is om 13:00 uur. Zowel aan de finish als bij het vakantiepark zijn de renners negen keer te bewonderen. De finish wordt verwacht rond het tijdstip van 17:00 uur.

Wilt u niets missen van deze spectaculaire wielerronde? Boek dan vandaag nog uw verblijf op Résidence Valkenburg de startlocatie van de Hel van Voerendaal 2018. Dit kan door hier te klikken.

Ook voor wielerteams welke zich willen voorbereiden op de Hel van Voerendaal of een van de andere wedstrijden in het heuvelland is Résidence Valkenburg de ideale plek om te vertoeven. Beruchte beklimmingen als de Keutenberg, Gulpenerberg en de Eyserbosweg liggen in de onmiddellijke nabijheid van het park.

Résidence Valkenburg is een volledig vernieuwd park met vele faciliteiten voor jong en oud zoals een gezellig restaurant in Ibizastyle, een verwarmd buitenzwembad en kidsclub (8 juli t/m 3 september 2017 op dinsdag t/m zaterdag). Naast deze faciliteiten en de prachtige omgeving zijn er speciaal voor u ook exclusieve eropuitjes geselecteerd. Dit zijn activiteiten in de omgeving van het vakantiepark waarbij u kunt genieten van leuke kortingen of mooie arrangementen.

Résidence Valkenburg is door Bungalow Specials benoemd tot vakantiepark met de beste uitvalsbasis om te shoppen! Het park is namelijk gelegen op steenworp afstand en vlakbij Maastricht, Aken en Luik. Wilt u een dagje shoppen en vervolgens uitrusten in een comfortabele vakantiewoning? Dan is Résidence Valkenburg de beste uitvalsbasis!

Deel dit bericht: