Wedstrijd via liveticker te volgen op DirectVelo.com

Beste wielerliefhebber, de 54e editie van de Hel van Voerendaal is a.s. zondag live te volgen via DirectVelo. Er wordt zowel in het Frans als Nederlands verslag uitgebracht, u hoeft dus niets te missen. De liveticker is te bekijken via deze link https://www.directvelo.com/direct/3993/l-enfer-de-voerendaal-2019.

Het zal voor de jonge helden uit Nederland en België een slopende koers worden, dat is zeker. Het peloton zal in totaal 166 kilometer en 45 beklimmingen moeten overwinnen om deze klus tot een goed einde te brengen. Wie zal er in Ransdaal op de hoogste trede van het podium mogen plaatsnemen en hoe verteerd gele trui drager Jordi Meeuws de Limburgse heuvels? De concurrentie ligt op de loer om de jonge Belg uitkomend voor het Nederlandse SEG Racing Academy team van de troon te stoten. Met Florian Vermeersch, Arne Marit en Ward Vanhoof heeft de sterke Belgische formatie van Lotto Soudal drie renners in de top vijf van het klassement staan, zij zullen vast en zeker de wedstrijd naar hun hand willen zetten.

Met de nummer vier van het klassement – Marten Kooistra – heeft ook het SEG team nog een tweede troef in de hand. Kooistra is tevens de eerste Nederlander in het algemeen klassement. Daarnaast hopen ze bij de Nederlandse formatie van METEC TKH dat Nederlands Kampioen David Dekker (zoon van) en diens ploeggenoot Marijn van den Berg goed voor de dag zullen komen. David Dekker begon zeer goed aan deze competitie, hij won met Brussel Opwijk de eerste koers in het rijtje en finishte in de Kersenronde als derde.

Ga er voor zitten en volg de strijd tussen deze bikkels online, of liever nog, kom naar Ransdaal, Voerendaal of Ubachsberg om de wedstrijd live te volgen en deze toppers in wording aan te moedigen. Dat de wedstrijd op een omloop verreden wordt maakt het voor het publiek een stuk aantrekkelijker om de koers live te komen aanschouwen. Wij begroeten u graag a.s. zondag in en om Ransdaal.

Deel dit bericht: